Παπούτσι ασφαλείας S3 αθλητικού τύπου B0677 MARATHON Base

Κωδικός: B0677
Brand: Base


Υλικό Κατασκευής: Σύνθετες ίνες
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες
Συσκευασία: 1 ζευγάρι
Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες
Μέγεθος Παπουτσιών: 44,45,46,47,48,43,42,41,40,39,38,37,36
Πρότυπα: SRC

Περιληψη

Τα Παπούτσια ασφαλείας S3 αθλητικού τύπου B0677 MARATHON της Base, είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο συνθετικό υλικό μικροϊνών, που το καθιστά πολύ ελαφρύ και άνετο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η εσωτερική του φόδρα διαθέτει την τεχνολογία SmellStop (κατά της οσμής) η οποία είναι 100% αντιβακτηριακή φόδρα η οποία αποτρέπει την δημιουργία βακτηριών και μυκητών που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία.

Τιμή καταστήματος
118.00 €
Τιμή eshop
79.90€
-32%


<

Περιγραφή - Παπούτσι ασφαλείας S3 αθλητικού τύπου B0677 MARATHON Base

Τα Παπούτσια ασφαλείας S3 αθλητικού τύπου B0677 MARATHON της Base, είναι κατασκευασμένα από αδιάβροχο συνθετικό υλικό μικροϊνών, που το καθιστά πολύ ελαφρύ και άνετο κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Η εσωτερική του φόδρα διαθέτει την τεχνολογία SmellStop (κατά της οσμής) η οποία είναι 100% αντιβακτηριακή φόδρα η οποία αποτρέπει την δημιουργία βακτηριών και μυκητών που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία. Επίσης διαθέτει ενδιάμεση σόλα Fresh’n Flex και φόδρα Dry’n Air Omnia.

Διαθέτει προστασία δακτύλων slim cap αλουμινίου ελαφρύ κράμα, αντιμαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Η εξωτερική του σόλα είναι κατασκευασμένη από διπλής πυκνότητας PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AIrTech (για καλό εξαερισμό του ποδιού) και I-daptive (μέγιστη δυνατή απορρόφηση κραδασμών) , η οποία είναι αντιολισθητική με αντοχή σε ελαφρά χημικά, λάδια, νερά κά.

Χαρακτηριστικά - Παπούτσι ασφαλείας S3 αθλητικού τύπου B0677 MARATHON Base

  • Σώμα : αδιάβροχο συνθετικό υλικό μικροϊνών
  • Φόδρα εσωτερικά : SmellStop 100% αντιβακτηριακή φόδρα με τεχνολογία κατά της οσμής η οποία αποτρέπει την δημιουργία βακτηρίων και μυκήτων που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία.
  • Ενδιάμεση σόλα Fresh’n Flex και φόδρα Dry’n Air Omnia
  • Προστασία δακτύλων : Slim Cap Αλουμινίου ελαφρύ κράμα, αντιμαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.
  • Σόλα : διπλής πυκνότητας από PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AirTech και i-daptive, αντιολισθητική με αντοχή σε ελαφρά χημικά, λάδια κ.ά.
  • Τεχνολογία i-daptive® για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κραδασμών.
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία της Base Protection Italia, εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι.
  • Χρώμα: Μαύρο
  • Βάρος: 512g (ενδεικτικά για Νο42)
  • Ιταλικής κατασκευής

Προτεινόμενη χρήση: Συνιστάται για εργασίες στην κατασκευαστική βιομηχανία, βιοτεχνία, βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας, ελαφρά βιομηχανία, υπηρεσίες, μεγάλα εργοστάσια.