Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια BOWLING S3 SRC B0676 Base

Κωδικός: B0676
Brand: Base


Υλικό Κατασκευής: Συνθετική μικρο-ίνα (microfiber)
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες,Casual - Καθημερινή
Συσκευασία: 1 ζευγάρι
Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες
Μέγεθος Παπουτσιών: 46,45,44,43,42,41,40,39,38,37,36
Πρότυπα: SRC

Περιληψη

Τα παπούτσια εργασίας με ασφάλεια BOWLING S3 SRC B0676 της Base, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ συνθετικό υλικό μικροϊνών που αναπνέει. Διαθέτει προστασία δακτύλων και πέλματος από συνθετικά (μη μεταλλικά), και σόλα διπλής πυκνότητας από PU καουτσούκ με τεχνολογία AirTech.

Τιμή καταστήματος
97.50 €
Τιμή eshop
74.90€
-23%


<

Περιγραφή - Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια BOWLING S3 SRC B0676 Base

Τα παπούτσια εργασίας με ασφάλεια BOWLING S3 SRC B0676 της Base, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ συνθετικό υλικό μικροϊνών που αναπνέει. Διαθέτει προστασία δακτύλων και πέλματος από συνθετικά (μη μεταλλικά), και σόλα διπλής πυκνότητας από PU καουτσούκ με τεχνολογία AirTech. Ενδιάμεση σόλα Fresh’n Flex και φόδρα SmellStop 100% αντιβακτηριακή. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Slim Cap:

Το προστατευτικό Slim Cap για τα δάχτυλα συνθετικά υλικά (δεν είναι μεταλλικό), είναι ελαφρύ, δεν είναι μαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Σύστημα Dry 'n air:

Πατενταρισμένη τεχνολογία της Base Protection, εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι.

SmellStop:

Η Smellstop είναι μια φόδρα με τεχνολογία κατά της οσμής η οποία αποτρέπει την δημιουργία βακτηρίων και μυκήτων που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία.

Tpu-Skin:

Το εξωτερικό στρώμα σόλας μειώνεται σε ένα λεπτό στρώμα 0,2 mm, το οποίο μεταφράζεται σε ένα πιο ανθεκτικό "δέρμα" από πλευράς κάμψης και φθοράς. Με τη μείωση της εξωτερικής σόλας, το μαλακό και ελαστικό πάχος του Airtech αυξάνει την απορρόφηση του σωματικού βάρους. Περισσότερη ελαστικότητα και λιγότερη πίεση στο μετατάρσιο δίνουν την αίσθηση βαδίσματος όπως σε ένα μαλακό χαλί.

Τεχνολογία AirTech+tpu-Skin:

Η τεχνολογία air tech + tpu skin που έχει κατ’ αποκλειστικότητα πατεντάρει η Base Protection, επιτρέπει την μείωση του πάχους της άκαμπτης και συμπαγούς εξωτερικής σόλας σε σημείο που δεν έχει επιτευχθεί ξανά. Το αποτέλεσμα είναι περισσότερη ελαστικότητα και αίσθηση «μαξιλαριού».

Χαρακτηριστικά - Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια BOWLING S3 SRC B0676 Base

  • Σώμα : αδιάβροχο συνθετικό υλικό μικροϊνών
  • Φόδρα εσωτερικά : SmellStop 100% αντιβακτηριακή φόδρα με τεχνολογία κατά της οσμής η οποία αποτρέπει την δημιουργία βακτηρίων και μυκήτων που είναι υπεύθυνοι για την κακοσμία.
  • Ενδιάμεση σόλα Fresh’n Flex και φόδρα Dry’n Air Omnia
  • Προστασία δακτύλων : Slim Cap Αλουμινίου ελαφρύ κράμα, αντιμαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.
  • Σόλα : διπλής πυκνότητας από PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AirTech και i-daptive, αντιολισθητική με αντοχή σε ελαφρά χημικά, λάδια κ.ά.
  • Τεχνολογία i-daptive® για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κραδασμών.
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία της Base Protection Italia, εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι.
  • Unisex
  • Χρώμα: γκρι / μπλε / μαύρο
  • Ιταλικής κατασκευής

Προτεινόμενη χρήση:

Κατάλληλο για εργασία σε κατασκευαστικές βιομηχανίες, βιοτεχνίες, βιομηχανίες υψηλής τεχνολογίας, ελαφρά βιομηχανία, υπηρεσίες, εργοστάσια.