Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια K-MOVE S1P HRO SRC B1004B Base

Κωδικός: B1004B
Brand: Base


Υλικό Κατασκευής: Σύνθετες ίνες
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες,Casual - Καθημερινή
Συσκευασία: 1 ζευγάρι
Διαθεσιμότητα: 4-10 ημέρες
Μέγεθος Παπουτσιών: 46,45,44,43,42,41
Πρότυπα: S1P

Περιληψη

Τα παπούτσια εργασίας με ασφάλεια K-MOVE S1P HRO SRC B1004B της Base, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει. Διαθέτει προστασία δακτύλων και πέλματος από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, και σόλα διπλής πυκνότητας από PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AirTech και i-daptive®.

Τιμή καταστήματος
128.70 €
Τιμή eshop
95.90€
-25%


<

Περιγραφή - Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια K-MOVE S1P HRO SRC B1004B Base

Τα παπούτσια εργασίας με ασφάλεια K-MOVE S1P HRO SRC B1004B της Base, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ύφασμα που αναπνέει. Διαθέτει προστασία δακτύλων και πέλματος από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, και σόλα διπλής πυκνότητας από PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AirTech και i-daptive®. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.

Σύστημα Dry 'n Air GEL:

Πατενταρισμένη τεχνολογία της Base Protection, εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι.Το ανατομικό πέλμα Dry'n Air Gel είναι η μία έκδοση gel υψηλής πυκνότητας που είναι ενσωματωμένη στη φτέρνα, απορροφά και διασκορπίζει την ενέργεια των κραδασμών της φτέρνας, μειώνοντας την τάση των αρθρώσεων.

Τεχνολογία i-daptive:

Δίνει σταθερότητα στο πόδι και, σε περίπτωση μικρών πλευρικών ταλαντώσεων, διορθώνει τον άξονα του ποδιού και τον επαναφέρει στη βέλτιστη θέση. Διευκολύνει το περπάτημα, δίδοντας ευκινησία στη μετάβαση από την φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα, μέσω μιας αρθρωτής διεργασίας που ονομάζεται "μεταβλητή γεωμετρία". Προσαρμόζεται στην τραχιά και άνιση επιφάνεια του εδάφους αφού συμπεριφέρεται σαν μια ενεργή ανάρτηση που απορροφά και μειώνει τις δονήσεις στη σταθερότητα του ποδιού.

Ι-daptive:
Το σύστημα i-daptive συμβάλει ενεργά στη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κραδασμών. Διαθέτει συμπεριφορά «μεταβλητής γεωμετρίας» που αλλάζει ανάλογα με τον τύπο εργασίας, για να εξασφαλίζει ασφάλεια και άνεση σε όλες τις συνθήκες.

Χαρακτηριστικά - Παπούτσι Εργασίας αθλητικού τύπου με ασφάλεια K-MOVE S1P HRO SRC B1004B Base

  • Σώμα : Διαπνέον ύφασμα
  • Ενδιάμεση σόλα Fresh’n Flex και φόδρα Dry’n Air Omnia
  • Προστασία δακτύλων : Slim Cap Αλουμινίου ελαφρύ κράμα, αντιμαγνητικό και έχει θερμική μόνωση. Εγγυάται περισσότερη άνεση σε συνδυασμό με ωραίο και μοντέρνο σχεδιασμό.
  • Σόλα : διπλής πυκνότητας από PU/HRO καουτσούκ με τεχνολογία AirTech και i-daptive, αντιολισθητική με αντοχή σε ελαφρά χημικά, λάδια κ.ά.
  • Τεχνολογία i-daptive® για τη μέγιστη δυνατή απορρόφηση των κραδασμών.
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία της Base Protection Italia, εγγυάται την κυκλοφορία του αέρα μέσα στο παπούτσι.
  • Χρώμα: Γκρί/Μπλέ/Μαύρο
  • Ιταλικής κατασκευής