Στολή απολυμάνσεων SPLASH 2000P Trelleborg

Κωδικός: 2000P
Brand: Trelleborg


Υλικό Κατασκευής: Πολυαμίδιο,PVC
Προτεινόμενη Χρήση: Χρήση Χημικών
Συσκευασία: 1 Τεμάχιο
Διαθεσιμότητα: Επικοινωνήστε στο 2310 548244

Περιληψη

Η Στολή Χημικής προστασίας SPLASH 2000P της Trelleborg είναι ιδανική στολή εργασίας για απολύμανση σε μια ποικιλία καταστάσεων. Πρόκειται για ένα πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμο κοστούμι που μπορεί το ίδια να απολυμανθεί (αν απαιτείται) και επισκευάζεται εύκολα σε περίπτωση ζημίας.

Υλικό ενδυμάτων: Το υλικό Trellchem® Splash είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό και εύκαμπτο ύφασμα πολυαμιδίου, το οποίο είναι επιστρωμένο με κίτρινη PVC.

0.00 €


<

Περιγραφή - Στολή απολυμάνσεων SPLASH 2000P Trelleborg

Η Στολή Χημικής προστασίας SPLASH 2000P της Trelleborg είναι ιδανική στολή εργασίας για απολύμανση σε μια ποικιλία καταστάσεων. Πρόκειται για ένα πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμο κοστούμι που μπορεί το ίδια να απολυμανθεί (αν απαιτείται) και επισκευάζεται εύκολα σε περίπτωση ζημίας.

Υλικό ενδυμάτων: Το υλικό Trellchem® Splash είναι κατασκευασμένο από ένα ισχυρό και εύκαμπτο ύφασμα πολυαμιδίου, το οποίο είναι επιστρωμένο με κίτρινη PVC. Αυτή η κατασκευή παρέχει ένα μαλακό και ανθεκτικό υλικό με καλή αντίσταση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών χημικών προϊόντων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από Πυροσβέστες - Διασώστες.

Αναπνευστική συσκευή Scott «Proflow 2 SC" PAPR με 160 l / min ροή του αέρα, ηχητικός συναγερμός και διπλό σύστημα φίλτρων που χρησιμοποιεί πρότυπο φίλτρα. Ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης.

ΠΡΟΤΥΠΑ: Έχει δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο EN 14605, τύπου 3, με μηχανοκίνητο φιλτράρισμα αναπνευστικής προστασίας που πληρούν τις απαιτήσεις προς τα μέσα διαρροής του προτύπου EN 943-1: 2002.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ: Σχεδίαση με μικρό εξόγκωμα για να φιλοξενήσει τη μονάδα PAPR, το οποίο φοριέται μέσα στο κοστούμι. Επίσης, διαθέτει ένα εσωτερικό κολάρο για να βοηθάει στον έλεγχο των επιπέδων CO2 στην περιοχή της κουκούλας του κοστουμιού.

ΖΕΛΑΤΙΝΑ: Visor από 1 mm εύκαμπτο PVC που επιτρέπει ορατότητα μέσα από ένα μεγάλο οπτικό πεδίο.

ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ: Κίτρινες μπότες ασφαλείας από PVC, εναλλακτικά κάλτσες. Επιλογή: Καουτσούκ νιτρίλιο / μπότες πυροσβεστών.

ΓΑΝΤΙΑ & ΑΞΕΣΟΥΑΡ: Λαστιχένια γάντια από Νιτρίλιο / χλωροπρένιο. Φερμουάρ PVC φερμουάρ οριζόντια της πλάτης και στους ώμους για εύκολη εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά - Στολή απολυμάνσεων SPLASH 2000P Trelleborg

  • Ιδανική απολύμανση σε μια ποικιλία καταστάσεων
  • Επαναχρησιμοποιήσιμο κοστούμι που μπορεί το ίδια να απολυμανθεί (αν απαιτείται)
  • Επισκευάζεται εύκολα σε περίπτωση ζημίας
  • Εύκαμπτο ύφασμα πολυαμιδίου
  • Eπιστρωμένο με κίτρινη PVC
  • Αναπνευστική συσκευή Scott «Proflow 2 SC" PAPR με 160 l / min ροή του αέρα
  • Ρυθμιζόμενη ζώνη μέσης
  • Σύμφωνα με το πρότυπο EN 14605

Προτεινόμενη Χρήση:

Η στολή SPLASH 2000 χρησιμοποιείται για απολυμάνσεις σε ευρεία γκάμα εφαρμογών.  Κατάλληλη και για Πυροσβέστες - Διασώστες.