Επαναφορτιζόμενος Φακός εργασίας Patrol 600 THH0051 Mactronic

Κωδικός: THH0051
Brand: Mactronic


Υλικό Κατασκευής: Αλουμίνιο
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες
Συσκευασία: 1 Τεμάχιο
Διαθεσιμότητα: 1-5 ημέρες

Περιληψη

Ο Επαναφορτιζόμενος Φακός εργασίας Patrol 600 THH0051 της Mactronic διαθέτει δύο διακόπτες και μια βάση σύνδεσης. Μεσαίου μεγέθους φακός, ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες. Κάθε φακός έχει έναν μοναδικό serial number.

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός με ενισχυμένο περίβλημα, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο αεροσκαφών.

Τιμή καταστήματος
185.00 €
Τιμή eshop
165.00€
-11%


<

Περιγραφή - Επαναφορτιζόμενος Φακός εργασίας Patrol 600 THH0051 Mactronic

Ο Επαναφορτιζόμενος Φακός εργασίας Patrol 600 THH0051 της Mactronic διαθέτει δύο διακόπτες και μια βάση σύνδεσης. Μεσαίου μεγέθους φακός, ειδικά σχεδιασμένος για επαγγελματίες. Κάθε φακός έχει έναν μοναδικό serial number.

Είναι εξαιρετικά ανθεκτικός με ενισχυμένο περίβλημα, κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο αεροσκαφών. Η λαβή του φακού είναι επικαλυμμένη με ειδικό λάστιχο για ασφαλές σταθερό κράτημα, ιδιαίτερα για πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο φακός Patrol είναι φτιαγμένος για εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Έχει εξαιρετική αντοχή σε κρούσεις, διαθέτει άθραυστο και αντιχαρακτικό φακό από πολυάνθρακα (Lexan) και είναι αδιάβροχος, πιστοποιημένος στην κατηγορία προστασίας IPX8. Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο Patrol της εταιρείας, η σειρά αυτού του τύπου ακολούθησε καινοτομίες 2 κατευθύνσεων.

Αφενός, οι χρηστικές παράμετροι του φακού έχουν βελτιωθεί αισθητά, όπως η φωτεινότητα που έφτασε τα 600 lumen και η τάξη αδιαβροχότητας που αναβαθμίστηκε, και αφετέρου το σχήμα του φακού και ιδιαίτερα η κεφαλή έχει αλλάξει. Εξαιτίας του νέου, αβρότερου σχήματος της κεφαλής, ο φακός PATROL ταιριάζει απόλυτα στις θήκες, και ο καινοτόμος αντιολισθητικός δακτύλιος στη βάση της κεφαλής, αποτρέπει τον φακό από το να κυλίσει μακρυά όταν τον ακουμπήσετε κάπου.

Το μοντέλο Patrol ΜΧ255L-RC έχει δυο εναλλάξιμους διακόπτες: τον βασικό διακόπτη στη λαβή και έναν διακόπτη 1 κίνησης στο πίσω μέρος. Λειτουργεί με 4 τρόπους: στο 100%, 50%, 10% και λειτουργία Strobo (Flash) και μπορεί να επιλεγεί από το άνοιγμα ή κλείσιμο του φακού.

Η λειτουργία Strobo μπορεί επίσης να εφαρμοστεί απευθείας από οποιαδήποτε από τις άλλες λειτουργίες απλά πιέζοντας με διάρκεια τον διακόπτη.

Ο φακός διαθέτει ειδικό φορτιστή σταθερό τύπου stand (περιλαμβάνεται). Το stand έχει εξαρτήματα προσαρμογής ώστε να γίνει επιτοίχιος και φωτεινή ένδειξη λειτουργίας έκτακτης ανάγκης (6 led θα ανάψουν αν το καλώδιο είναι ελαττωματικό), και είναι εύκολο να εντοπιστεί ακόμα και στο απόλυτο σκοτάδι. 

Χαρακτηριστικά - Επαναφορτιζόμενος Φακός εργασίας Patrol 600 THH0051 Mactronic

 • Πλήρης Φόρτιση: 4-6 ώρες
 • Διάρκεια Λειτουργίας: 100%: 1,5h, 50%: 4,5h, 10%: 12h
 • Λειτουργία Strobe:2.5h
 • Τρόποι Λειτουργίας: 100%, 50%, 10%, Strobo
 • Υλικό: Αλουμίνιο Αεροσκαφών
 • Φωτεινότητα: 600lumen
 • Απόσταση Φωτεινότητας: 245m
 • Αδιαβροχότητα: ΙΡΧ8
 • Διαστάσεις: 183 mm x Ø 47/31 mm
 • Βάρος: 170 g
 • Λαμπτήρας: CREE XM-L LED
 • Μπαταρία: 100-240 V AC, 18650 3,7 V, 2200 mAh Li-Ion

Προτεινόμενη Χρήση: Αστυνομία, Σώματα Ασφαλείας, Φύλακες, Εταιρίες Security αλλά και μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών  

Οδηγίες Χρήσης: Εύκολο στη χρήση. Ανάβει είτε με τον διακόπτη κάτω από την κεφαλή είτε με τον διακόπτη 1ας κίνησης στο πίσω μέρος. Διατηρείστε τον καθαρό από βρωμιά και υγρασία. Μη χρησιμοποιείτε ισχυρά χημικά για να τον καθαρίσετε.