Φακός Survivor LOW PROFILE ATEX LIGHT 90567

Κωδικός: 90567
Brand: Streamlight

Συσκευασία: 1 Τεμάχιο
Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας

Περιληψη

O φακός Survivor® Low Profile C4 LED ATEX του οίκου Streamlight® Αμερικής είναι ο φωτεινότερος, ο ανθεκτικότερος αλλά και ασφαλέστερος ατομικός φακός LED με γωνιακή κεφαλή στον κόσμο.Οι ειδικές ανάγκες φωτισμού απαιτούν τηχρήση ειδικών εργαλείων.

Με το κατάλληλο εργαλείο φωτισμού, μπορείτε να αναγνωρίσετε εν δυνάμει ή υπάρχουσες βλάβες πριν αυτές να σταματήσουν την εξέλιξη της δουλειάς σας.Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι και η δυνατότητα της "εργασίας hands-free" μιας και είναι πιο παραγωγική αλλά και πιο ασφαλής.

0.00 €


Περιγραφή - Φακός Survivor LOW PROFILE ATEX LIGHT 90567

O φακός Survivor® Low Profile C4 LED ATEX του οίκου Streamlight® Αμερικής είναι ο φωτεινότερος, ο ανθεκτικότερος αλλά και ασφαλέστερος ατομικός φακός LED με γωνιακή κεφαλή στον κόσμο.Οι ειδικές ανάγκες φωτισμού απαιτούν τηχρήση ειδικών εργαλείων.

Με το κατάλληλο εργαλείο φωτισμού, μπορείτε να αναγνωρίσετε εν δυνάμει ή υπάρχουσες βλάβες πριν αυτές να σταματήσουν την εξέλιξη της δουλειάς σας.Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι και η δυνατότητα της "εργασίας hands-free" μιας και είναι πιο παραγωγική αλλά και πιο ασφαλής. Ειδικά όταν εργάζεστε σε επικίνδυνο περιβάλλον, η χρήση ενός πιστοποιημένου hands-free φακού είναι απαραίτητη.

Ο γωνιακός αντιεκρηκτικός φακός Survivor® C4 LED ATEX της Streamlight® έχει σχεδιαστεί ειδικά για χρήση σε επικίνδυνο περιβάλλον και δικαίως είναι η κορυφαία επιλογή των επαγγελματιών για χρήση σε επιχειρήσεις Πυρόσβεσης και Διάσωσης, στη βιομηχανία, στη ναυτιλία, σε κατασκευαστικές εργασίες και κάθε άλλη εξωτερική δραστηριότητα που απαιτεί μέγιστο φωτισμό και ασφάλεια.

Ο νέος, βελτιωμένος γωνιακός φακός Survivor® C4 LED χρησιμοποιεί την νέα τεχνολογία C4® LED της Streamlight και παράγει το πιο καθαρό και εκτυφλωτικά ισχυρότερο φωτισμό απο κάθε άλλο τύπο LED. Ο εξαιρετικά βαθύς ανακλαστήρας με τη φωτονική τεχνολογία κρυστάλλων C4®, δημιουργεί μια ισχυρή στενή δέσμη φωτός με σχεδόν τριπλάσια φωτεινότητα που διαπερνά αποτελεσματικά το σκοτάδι και τους καπνούς, ενώ παραμένει αυστηρά επικεντρωμένη σε τέλειο κύκλο ακόμα και σε μεγάλες αποστάσεις.Επιπρόσθετα, με τη χρήση ειδικού μικροεπεξεργαστή ο φακός γωνιακής κεφαλής Streamlight Survivor® C4 LED μπορεί να λειτουργήσει σε κατάσταση υψηλής ή χαμηλής έντασης, ώς φλας έκτακτης ανάγκης αλλά και σε λειτουργία σεληνόφωτος χαμηλής κατανάλωσης.

Η κατασκευή του φακού Survivor® C4 LED ATEX είναι πολύ ελαφριά αλλά και ιδιαίτερα συμπαγής και προσφέρει εξαιρετική αντοχή ακόμα και σε πτώση από ύψος δυο (2) μέτρων. Όλα τα ανοίγματα του φακού είναι σφραγισμένα με O-ring και προσφέρουν απόλυτη στεγανότητα του φακού σε νερά και προστασία απο σκόνες και μικροσωματίδια (IPX4). Η έκδοση ATEX του φακού Streamlight Survivor® είναι επίσης δοκιμασμένη και πιστοποιημένη για ασφαλή χρήση σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες.

Η τροφοδοσία του φακού Survivor® C4 LED ATEX γίνεται απο τέσσερις αλκαλικές μπαταρίες AA, ικανές να παρέχουν αυτονομία τεσσάρων (4) ωρών στη μέγιστη ένταση των 140 Lumen. Προαιρετικά ο φακός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiCd.Η γωνιακή κεφαλή του φακού Streamlight Survivor® C4 LED είναι ιδιαίτερα πρακτική και σε συνδυασμό με το ειδικό κλιπ ανάρτησης που διαθέτει, δίνουν τη δυνατότητα εργασίας με ελεύθερα και τα δυο χέρια και καθιστούν το γωνιακό φακό Survivor® C4 LED ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εργασιών και πυροσβεστικών επιχειρήσεων όπως βιομηχανική πυρόσβεση, απεγκλωβισμούς, τεχνική διάσωση κ.α.

Για την ενεργοποίηση και την επιλογή λειτουργίας, ο φακός Streamlight Survivor® C4 LED ΑΤΕΧ διαθέτει ένα μεγάλο κομβίο απο καουτσούκ, σχεδιασμένο για να αντέχει σε μακρόχρονη χρήση. Η μεγάλη διάμετρος του διακόπτη, παρέχει ευκολία στο χειρισμό του φακού ακόμη και με γάντια.Η απίστευτη φωτεινότητα που προσφέρει η νέα τεχνολογία C4® LED, οι αυστηρές προδιαγραφές και οι πιστοποιήσεις ATEX για χρήση σε επικίνδυνο περιβάλλον, η εγγυημένη ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητας αλλά και ο πρακτικός hands-free σχεδιασμός, είναι περισσότεροι λόγοι από ποτέ για να κάνετε το Survivor® C4 LED ATEX της Streamlight® Η.Π.Α. το γωνιακό φακό της επιλογής σας, για πιο δύσκολες συνθήκες εργασίας σας.

 

Επικοινωνήστε με το κατάστημα για να ενημερωθείτε για την τιμή του προϊόντος.

Χαρακτηριστικά - Φακός Survivor LOW PROFILE ATEX LIGHT 90567

 • Νέα τεχνολογία C4® LED με μικροεπεξεργαστή ρύθμισης υψηλής & χαμηλής έντασης και φλας έκτακτης ανάγκης
 • Βαθύς ανακλαστήρας που δημιουργεί μια πανίσχυρη και επικεντρωμένη δέσμη φωτός 
 • Τριπλάσια φωτεινότητα απο ένα κοινό φακό LED
 • Προηγμένη τεχνολογία C4® LED με εγγυημένη λειτουργία για 50,000ώρες
 • Λειτουργία υψηλής έντασης στα 140 lumens / 379 μέτρα / 4 ώρες λειτουργίας
 • Λειτουργία χαμηλής έντασης στα 47 lumens / 219 μέτρα / 15 ώρες λειτουργίας
 • Άθραυστο πολυκαρβονικό σώμα φακού με επίστρωση σιλικόνης
 • Σφραγίσματα O-ring για μέγιστη στεγανότητα
 • Μεγάλος, ανθέκτικος διακόπτης λειτουργίας
 • Δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης μπαταριών χωρίς τη χρήση εργαλείων
 • Κλιπ στερέωσης και δυνατότητα hands-free λειτουργίας
 • Κατασκευάζεται στην Αμερική με την εγγύηση εφ όρου ζωής της Streamlight®
 • Διαστάσεις : 17.92 x 7.24 x 7.29 cm
 • Βάρος : 371 gr (με μπαταρίες)
 • Τύπος λαμπτήρα : 3 Watt Luxeon® LED C4®
 • Μέγιστη εμβέλεια : 379 m
 • Μέγιστη ένταση : 140 Lumen
 • Τροφοδοσία : 4 x Αλκαλικές ΑΑ ή Επαναφορτιζόμενες NiCd μπαταρίες
 • Αυτονομία : 4 ώρες με αλκαλικές μπαταρίες
 • Αντοχή σε πτώση : 2 m
 • Προστασία περιβλήματος : IPX4
 • Κατηγορία φακού : Πιστοποιημένος Atex Zone 1 για πυροσβεστική ή βιομηχανική χρήση σε εκρήξιμες ατμόσφαιρες

Προτεινόμενη Χρήση:

Ιδανικός για χρήση σε επιχειρήσεις πυρόσβεσης και διάσωσης, στη βιομηχανία, στη ναυτιλία, σε κατασκευαστικές εργασίες και κάθε άλλη εξωτερική δραστηριότητα που απαιτεί μέγιστο φωτισμό και ασφάλεια.

Επικοινωνήστε με το κατάστημα για να ενημερωθείτε για την τιμή του προϊόντος.